Футбол. Ліга чемпіонів. Раунд плей-оф. Перші матчі. 18 серпня. «Селтік» (Шотландія) — «Арсенал» (Англія). 0:2. (Галлас, 43, Колдуелл, 68 (у свої ворота).

ФК Копенгаген (Данія) — АПОЕЛ (Кіпр). 1:0. (Поспех, 54).
«Шериф» (Молдова) — «Олімпіакос» (Греція). 0:2. (Дуду, 46, Мітроглу, 81).
«Тімішоара» (Румунія) — «Штутгарт» (Німеччина). 0:2. (Гебгарт, 28 (п), Глєб, 30).
«Спортінг» (Португалія) — «Фіорентина» (Італія). 2:2. (Вукчевич, 58, Велозу, 66 — Варгас, 6, Джилардіно, 79). Вилученно Вукчевича, 60.
Як то кажуть, тигр насправді виявився глиняним бичком. Це переконливо довів німецький «Штутгарт», котрий на виїзді легко розібрався з «Тімішоарою» і предметно покарав румунських зухвальців. Тому, що б там не казали, а донецький «Шахтар» ну ніяк не мав права поступатися в попередньому раунді команді, котра ані за класом, ані за матеріальним забезпеченням навіть наблизитися до одного з українських грандів не може. Лише недбалістю і несерйозністю можна пояснити те фіаско «гірників».
Єдиним поєдинком із цих п’яти, котрий відзначався гострою і безкомпромісною боротьбою, був матч у Ліссабоні, де зелено-білі приймали італійських фіалок. «Фіорентина» забила швидкий гол, але справжнього зиску з цього не мала. Після перерви «Спортінг» протягом короткого відрізку часу завдав італійцям двох влучних ударів. А ті, у свою чергу, таки встановити рівновагу. Нічия з двома забитими м’ячами на полі суперника робить перспективи флорентійців у підсумку цього протистояння дещо привабливішими.
Не вийшло серйозного протистояння в Глазго, де «Селтік» лише в дебюті матчу проти лондонських «канонірів» діяв швидко, агресивно, злагоджено. Надалі клас узяв гору. І ситуація, котра виникла в цій парі, до примітивного проста. Що може завадити вдома підопічним Арсена Венгера здобути бажаного результату, навіть важко придумати.