Футбол. Турнір пам’яті Валерія Лобановського —важливий етап у підготовці української «молодіжки» до офіційного матчу проти Франції. Про це після перемоги над збірною Туреччини у фінальному матчі (1:0) заявив наставник «синьо-жовтих» Павло Яковенко (на знімку).

— Цей турнір був одним із найважливіших підготовчих етапів до кваліфікаційного поєдинку Євро-2011 (U-21) проти Франції, — сказав Павло Олександрович. — Уже 30 серпня ми зберемося для безпосередньої підготовки до цього ключового матчу.
За словами Павла Яковенка, він навряд чи викликатиме на зустріч з французами велику групу зі збірної 19-річних (чемпіонів Європи), «хоча у кожного з них є потенціал для того, щоб заграти у «молодіжці».
— Гадаю, не варто робити кардинальні вливання у склад, ламати награні зв’язки перед надважливим офіційним поєдинком, — переконаний тренер. — Ми дуже задоволені обома матчами, надзвичайно раді перемозі на Меморіалі Валерія Лобановського. Туреччина — сильний суперник, але нам вдалося їм забити і довести поєдинок до необхідного результату.
 
Фото Павла КУБАНОВА.