Жителі Печерська провели мітинг під стінами районної адміністрації з вимогою не закривати бювет по бульвару Лесі Українки, 9. Вони побоюються, що затяжний «ремонт» свердловини, який триває вже більш як півроку,  лише прикриття, насправді бювет хочуть знести. На це нібито вже є дозвіл міста.
— За висновком Печерської санепідемстанції, в цій воді надлишок якихось паличок, хоча в Інституті гігієни імені Марзєєва воду вважають якісною, — каже член комітету захисту Печерська від мародерів, народний депутат України першого скликання Олександр Гудима. — Ми занепокоєні тим, що наш бювет хочуть узагалі ліквідувати, адже поруч розгорнулося будівництво.
За його словами, за час «ремонтних робіт» 8 мільйонів літрів води вилилося просто на промивання. До закриття бюветом на бульварі користувався весь район. До нас навіть приїжджали цілими машинами, бутилювали цю воду і потім продавали, згадують місцеві мешканці.
Нагадаємо, бювет по бульвару Лесі України, 9 відкрили в 2002 році, його глибина — 340 метрів, це найглибша свердловина в Києві.
— Зараз для того, щоб відкрити щось подібне, потрібно більше мільйона гривень, а просто так з чиєїсь примхи ліквідовувати вже існуючий бювет означає просто не поважати саме місто і його жителів, — упевнений Олександр Гудима.