Чарівними красунями у білосніжних сукнях милуватимуться вінничани у День Незалежності під час параду наречених, який уперше пройде у Вінниці центральною вулицею міста.
Організатори дійства, керівники міського палацу «Зоря», запрошують до участі в параді усіх вінницьких красунь, хто має весільну сукню. «Для тих, хто вже побував у ролі нареченої, це буде нагода згадати прекрасні хвилини одруження, для незаміжніх дівчат участь у параді стане своєрідною репетицією перед майбутнім весіллям, а головне — кожна зможе відчути себе королевою», — каже директор палацу «Зоря» Олександр Майданник. За його словами, для участі в параді вже зареєструвалися майже сорок вінничанок. Після проходження головною вулицею міста Соборною на них чекає поїздка-екскурсія по «весільних місцях» Вінниці на ретро-автомобілях і прогулянка на теплоході Південним Бугом. Увечері в палаці «Райдуга» наречені візьмуть участь у конкурсі «Суперхолостяк-2009». Вони й визначать переможця ще одного незвичного конкурсу. Серед наречених розіграють туристську поїздку на двох у Карпати.
Парад наречених стане головним заходом Фестивалю весільних мистецтв, який цього дня відбудеться у місті над Бугом. Крім чарівної музики, на ньому презентують виставку весільних фото. Буде показано стародавні й сучасні весільні обряди. Бажаючі візьмуть участь у різноманітних конкурсах.
Вінниця.