На базі збанкрутілого молочноконсервного підприємства у райцентрі Сміла відкрито завод з виробництва морозива. Створено майже півтори тисячі робочих місць, освоєно 200 мільйонів гривень інвестицій. Проектна потужність нового заводу — 150 тонн продукції на добу. Під торговою маркою «Ажур» з конвеєрів щодня сходить 150 видів морозива.
Економіка
95
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1У Верховній Раді України відбулася зустріч керівництва Парламенту та голів депутатських фракцій з урядовою делегацією Литви на чолі з Прем’єр-міністром Гінтаутасом Палуцкасом 99
-
2Відомий львівський шахіст зі світовим іменем Адріан Михальчишин відзначив 70-річний ювілей 94
-
3Ми будемо робити все для того, щоб на усіх рівнях Україна звучала гучно і гідно у світі для досягнення нашої спільної – Перемоги у цій страшній війні 76
-
4«Епатажний та самотній»: у Львові відкрили виставку, присвячену митцю Михайлу Біласу 72
-
5День енергетика — свято професіоналів, без яких повсякденне життя мільйонів людей просто неможливе 68