Форвард збірної України Андрій Шевченко залишається в «Челсі» ще на рік. Про це футболіст розповів під час відкритого тренування збірної України в Кончі-Заспі.
— Ось-ось стартує чемпіонат англійської Прем’єр-ліги. Який настрій перед початком сезону?
— Збори пройшли добре. Контрольні матчі, в яких я виходив на поле, вважаю, провів нормально. Був і поєдинок за Суперкубок Англії. Чому Карло Анчелотті не включив мене до заявки? Я за це не переживаю. То рішення тренера. Зважте, адже в команді 23 гравці і, зрозуміло, не кожний може потрапити до заявки на матч. Коли граєш у великих клубах, то це нормально. Якщо говорити про моє майбутнє, то в мене ще один рік контракту і я планую дограти його в «Челсі». А що далі — подивимося.
— Які чинники можуть вплинути на ваш перехід в «Динамо»?
— Мені приємний інтерес з боку динамівців. Тим більше, ви знаєте, як я ставлюся до цієї команди. Повторюю, зараз я — гравець «Челсі». Анчелотті чудово знає мій стан і те, що я можу йому дати. Моя справа — готуватися до матчів і приносити користь команді.
Маграо — «худий» з «Крузейро»
А тим часом київське «Динамо» підписало п’ятирічний контракт із футболістом бразильського клубу «Крузейро» Жерсоном Аленсаром Де Лімою Жуніором на прізвисько Маграо (в перекладі на українську — худий), котрий успішно пройшов поглиблене медичне обстеження. 24-річний бразилець може зіграти як на лівому фланзі півоборони, так і на місці опорного хавбека. Маграо народився 13 червня 1985 року в місті Діадема (Бразилія). Зріст — 181 см, вага — 72 кг. Фіналіст Кубка Лібертадорес (південноамериканський аналог європейської Ліги чемпіонів) 2009 року в складі «Крузейро».
Виступав за клуби — «Фейєноорд» (Нідерланди), «Фламенго», «Крузейро», «Іпатінга» (всі — Бразилія). От-от одружиться. Хоча вже має чотиримісячну донечку.