Президент зустрівся з делегацією Конгресу США...
Глава української держави Віктор Ющенко провів зустріч із делегацією Конгресу США (на знімку).
Предметом зустрічі стали такі пріоритетні питання, як посилення енергетичної безпеки України, реалізація євроатлантичного курсу України, а також заходи з подолання фінансово-економічної кризи, у тому числі розвиток співробітництва України з МВФ, повідомила прес-служба Президента України.
...А Прем’єр роздавала квартири
Уряд викупить 10 тис. квартир у забудовників до кінця 2009 року. Про це заявила вчора Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко в Боярці, вручаючи ордери на квартири співробітникам і пенсіонерам МВС.
«У нас є 2 млрд. грн. Таким чином, з одного боку, ми зможемо дати квартири людям, які по 15—20 років стоять у черзі, а з другого — будівельники одержать можливість добудувати житло з високим ступенем готовності. Це наша антикризова програма будівельної галузі», — цитує Тимошенко РБК—Україна.

Нагадаємо, відповідно до раніше анонсованої програми з викупу недобудов передусім викуповуватиметься житло у Дніпропетровську, Запоріжжі, Чернігові і місті Бобровиця Чернігівської області. Надалі програма пошириться на всю Україну. Житло купуватиметься за низькими цінами — не дорожче 500 дол. за квадратний метр.