У Сімферополі стартував масштабний соціальний проект «Від серця до серця». Його мета — надати допомогу інвалідам і ветеранам війни, яких у місті 13,5 тисячі.

Ініціювали доброчинну акцію кримські депутати. За півтора місяця волонтери обіцяють налагодити регулярні відвідини кожного ветерана. Віднині інваліди та ветерани війни отримують додаткову кваліфіковану медичну допомогу й моральну підтримку спеціалістів. Через кілька місяців акція охопить весь Крим, обіцяють депутати різних рівнів — куратори благодійного проекту. Вже сформовано 14 медичних бригад.
Групи молодих добровольців, що мають медичну та юридичну освіту, на семи укомплектованих сучасною медичною апаратурою автомобілях відвідують домівки ветеранів, учасників війни та їхні родини. Спеціалісти-медики оглядають ветеранів, ставлять діагнози, допомагають медикаментами, розписують курс лікування. А молоді юристи консультують з питань пенсійного, соціального забезпечення, прав людини. Звісно, все за рахунок спонсорів, депутатів і соціально активних волонтерів. Фахівці з управління міськради також виїздять до старих та немічних людей.
...Почав благодійну діяльність на півострові й міжнародний волонтерський табір, організований міжнародною організацією «Бауорден» зі штабом в німецькому місті Людвігсхафен. За підтримки міської організації «Коло друзів Сімферополь—Гейдельберг» 14 волонтерів з Німеччини, Бельгії та Голландії спільно з учнями Сімферопольського професійного будівельного ліцею почали роботу в Сімферопольському геріатричному пансіонаті та в Феодосійському професійно-технічному училищі, де теж огорнули увагою ветеранів війни.
 
Крим.