У ванній кімнаті народила другу дитину 27-річна вінничанка. Проживає вона у квартирі разом із батьками та 2-річним сином. Пологи тривали майже чотири години вночі. Протягом цього часу в квартирі ніхто нічого не чув і не прокинувся. Жінка самотужки перерізала пуповину ножицями, а новонароджену дівчинку засунула у два поліетиленові пакети, туго перев’язавши їх зверху мотузкою. Сховала під ванну і пішла спати.
Дивує те, що протягом двох днів ні батьки, ні син не виявили схованого пакунка. На третій день до породіллі викликали «швидку», бо жінці стало зле. Причину кровотечі лікарям не довелося довго встановлювати. Про факт пологів вони повідомили в міліцію. Горе-мати розповіла, що про вагітність дізналася тільки на сьомому місяці. Приховувати це від батьків вдалося завдяки тому, що має повну статуру. Виправдовується, що дитина народилася мертвою. Каже, так їй здалося.
Судово-медичне дослідження тіла дало інші результати — немовля було доношеним і життєздатним. А смерть настала в результаті механічної асфіксії внаслідок закриття носової та ротової порожнини, уточнила працівник відділу зв’язків з громадськістю УМВС у Вінницькій області Ірина Засаднюк. За повідомленням заступника начальника слідчого управління обласної міліції Сергія Кримчука, жінку підозрюють в умисному убивстві новонародженої дитини. За цією статтею Кримінального кодексу України порушено кримінальну справу.