Заступник Голови Верховної Ради України Микола Томенко взяв участь у визначенні кращих територіальних громад Закарпатської області, нагородження яких відбулося вчора у Свалявському районі.
Нагадаємо, йдеться про проект, організований Українським фондом соціальних інвестицій у рамках гранту уряду Японії. За умовами конкурсу 47 найуспішніших громад з усіх регіонів країни отримали у подарунок комплекти обладнання (медичного, комп’ютерного, звукового та сценічного).
Виступаючи на нагородженні, Микола Томенко зазначив, що сьогодні, як ніколи, для тих регіонів, де оздоровлення та туризм серед пріоритетів, актуальною та важливою є підтримка громадян. «Йдеться про те, що в умовах нинішньої фінансово-економічної кризи важливо було б максимально популяризувати оздоровлення та відпочинок в Україні», — сказав він та закликав відомих людей теж показувати приклад у цьому та відпочивати в Україні.
Заступник Голови Верховної Ради відзначив досить серйозну підготовку Закарпатського регіону до сезону літнього відпочинку та наголосив, що у справі пропагування туризму та оздоровлення треба проявляти патріотизм.
«Не словом, а грошима необхідно підтримати власні санаторії, пансіонати та бази відпочинку. Саме це дасть можливість пережити непростий період і не зупинити розвиток головних регіонів, основною економічною складовою яких є санаторно-курортна діяльність», — сказав М. Томенко.
Прес-служба М. Томенка.