Приємний і смачний сюрприз приготували покупцям кондитери ВАТ «Костопільський завод продтоварів», продукція якого більше відома під торговою маркою «Родина», першими в Україні розпочавши випуск м’яких вафель (аналогів бісквіту). 
Досі вони випускались лише у європейських країнах, а тепер стануть доступними і українським покупцям. Адже партія м’яких вафель уже надійшла у торговельну мережу і одержала схвальні відгуки від людей.
— Ми, звичайно ж, найперше дбаємо про смакові якості вафель, які назвали «Європейські» (до речі, сім найменувань продукції «Родини» відзначені золотими медалями на Всеукраїнських дегустаційних конкурсах — Авт.), про те, щоб задовольнити різні смаки споживачів — начинка вафель буде різноманітною, — розповідає головний технолог заводу Тетяна Небісь. — І навіть випускаємо м’які вафлі без начинки, у такий спосіб даючи змогу господиням проявити свою кулінарну фантазію. При цьому не забуваємо і про те, щоб нова продукція мала гарну естетичну і зручну упаковку.
Випуск нової для України продукції — це результат реалізації інвестиційного проекту, вартістю близько чотирьох мільйонів євро. До речі, «Родина» не шкодує коштів на модернізацію виробництва, встановлення нового сучасного обладнання. Бо тільки так та ще стараннями працівників можна домогтися того, щоб продукція мала попит на ринку, вважає керівник підприємства, депутат Рівненської обласної ради Микола Кучерук.
До речі, крім кондитерських, «Родина» випускає і пропонує ще чимало продукції для всієї родини (це і хлібобулочні вироби, соки, консервована продукція, майонези, маргарин тощо), чим повністю виправдовує свою назву. Все тут робиться з душею, тому й купується людьми охоче. Відтак підприємство економічно міцне, навіть у ці скрутні часи виконує широку програму благодійності та меценатства.
 
Рівненська область.