Учора на судні «Берикс», яке у п’ятницю пришвартувалося в Одеському торговельному порту, почався огляд машинного відділення і двигунів. Це дасть змогу визначити час, необхідний для його ремонту.
Одеські власті дозволили суднові «Берикс» з 200 тоннами зіпсованого м’яса зайти в порт, щоб допомогти українському екіпажеві, який працює на його борту. Про це на вчорашньому брифінгу повідомив голова Одеської обласної державної адміністрації Микола Сердюк. Подальшу долю гнилого вантажу вирішуватиме Кабінет Міністрів. Зараз на судні працює прикордонний митний пост і представники СЕС, які стежать за тим, щоб не порушувалися правила безпеки і м’ясо не вивантажили в порту.
Підірвано автомобіль нафтопромисловця
У житловому мікрорайоні Таїрова, на вулиці Олександра Невського, у розпал робочого дня було висаджено в повітря джип «Тойота», яким за довіреністю керував підприємець-нафтопромисловець.
Машина зазнала значних руйнувань й відновленню не підлягає. Постраждали два інших автомобілі, а в прилеглих будинках повилітали шибки. За фактом вибуху автомобіля порушено кримінальну справу за статтею «Хуліганство». Це вже другий вибух автомобіля в місті за тиждень.