А «Динамо», як уже повідомлялося, до України з австрійського збору повернулося ще в п’ятницю і після короткого відпочинку на своїй базі в Кончі-Заспі готувалося до львівського матчу. Переважна більшість футболістів готова до бою. Щоправда, ще не повністю одужали оборонець Євген Хачериді і півоборонець Денис Гармаш. На жаль, може пропустити стартовий поєдинок сезону на «Арені Львів» один із головних динамівських персонажів — півоборонець Олег Гусєв. Він не брав участі в контрольному матчі з грецьким «Олімпіакосом» через проблеми зі здоров’ям.
А от Браун Ідейє — тепер уже екс-нападник київського «Динамо» — точно не зіграє в матчі у Львові, адже нігерієць офіційно став гравцем клубу англійської Прем’єр-ліги «Вест Бромвіч Альбіон» (Бірмінгем). 25-річний футболіст пройшов медобстеження і підписав із «дроздами» угоду на три роки з можливістю продовження ще на сезон. Сума контракту (за повідомленням авторитетної британської газети Daіly maіl) становить 10 мільйонів фунтів.
У київському «Динамо» Браун виступав з 2011 року. За цей час він у різних офіційних турнірах зіграв 103 матчі та забив 42 м’ячі. Керівництво столичного клубу і численні вболівальники вдячні Ідейє за внесок у динамівську справу і бажають йому успішних виступів на новому місці та в збірній Нігерії.