Нещодавно в Інтернеті з’явилося повідомлення про те, що Валерій Саратов, голова Севастопольської міськради, 27 липня звернувся до Управління МВС України в Севастополі із заявою. Глава депутатського корпуса стверджує: один із високопоставлених севастопольських чиновників готує на нього замах. У письмовій заяві В. Саратов вказав і прізвище чиновника.
В інтернет-виданнях наводився коментар першого заступника начальника міського УМВС — начальника УБОЗ полковника міліції Миколи Свєточева. Міліціонер підтвердив, що його підлеглі приступили до перевірки отриманої інформації. Але за його словами, роботу правоохоронців ускладнює сам заявник — опитати його міліціонери не змогли через те, що В. Саратов виїхав до Києва.
Водночас на офіційному сайті Севастопольської міськдержадміністрації з’явилося повідомлення прес-служби СМДА: «Голова Севастопольської міської державної адміністрації Сергій Куніцин висловив побоювання з приводу здоров’я голови міськради Валерія Саратова». Глава СМДА так відреагував на заяву В. Саратова: «Читаю в пресі, що він зробив заяву. Мовляв, на його персону готується замах — ні більше ні менше. Ну, думає він так, і добре. Може, нерви підлікувати людині потрібно? Але ось це вже не нерви. На День флоту голова міськради влаштовує істерику з приводу недостатньої до нього уваги з боку Чорноморського флоту і демонстративно залишає свято. Зараз заявляє про «замах». Манія переслідування?» «Упевнений, — заявив Сергій Куніцин, — правоохоронні органи в усьому розберуться, захистять пана Саратова від міфічних кілерів. Якщо треба, адміністрація допоможе — всі разом рятуватимемо Валерія Володимировича. Його б ще лікарям-фахівцям показати».
 
Севастополь.