А заборгованість у зарплаті працівникам трамвайно-тролейбусного управління (ТТУ) буде повністю погашена.
Про це йшлося на «круглому столі» у прес-центрі Житомирського обласного комітету Компартії, в якому взяли участь народний депутат України Євген Царьков (на знімку), перший заступник міського голови Ігор Гундич, представники громадських організацій і місцевих ЗМІ.
Нагадаємо, місяць тому парламентарій взяв участь в акції протесту проти свавілля місцевої влади. Тоді він дав житомирянам обіцянку, що поставить на депутатський контроль ситуацію, що склалася в міському ТТУ, працівники якого страйкують з 16 червня, вимагаючи виплати чотиримісячної заборгованості у зарплаті. Євген Царьков також пообіцяв зустрітися з міським головою Житомира Вірою Шелудченко, щоб з’ясувати її позицію з цього питання. І слова свого дотримав. Що стосується ініціативи В. Шелудченко зняти пільги з усіх категорій ветеранів, інвалідів і чорнобильців, то цим планам не збутися, запевнили комуністи і представники ветеранських організацій.
Крім того, Євген Царьков повідомив, що за його ініціативою створено слідчу комісію із ситуації у Житомирі, до складу якої ввійшли представники різних політичних сил.