Заступник Голови Верховної Ради України Микола Томенко, як голова благодійного фонду «Справедлива країна», під час зустрічі з освітянами області презентував аудіовидання «Класика української літератури. Живі голоси». 
Цей проект започаткований спільно з Національною радіокомпанією України з метою популяризувати серед школярів живе українське поетичне слово і зацікавити їх літературою рідної країни. На диску зібрано поетичні твори у виконанні Павла Тичини, Максима Рильського, Миколи Бажана, Володимира Сосюри, Андрія Малишка, Платона Воронька, Олеся Гончара, Миколи Вінграновського, Василя Стуса та Василя Симоненка. Диск має стати у пригоді вчителям та викладачам української літератури — уже найближчим часом його планують розповсюдити у школах області для вивчення на уроках літератури. Живі голоси письменників будуть і в усіх школах України.
На брифінгу для ЗМІ заступник Голови Верховної Ради повідомив, що на позачерговій сесії парламенту планується розглянути 12 питань. За його словами, є підстави прогнозувати, що в п’ятницю буде ухвалено бодай кілька важливих законопроектів. Зокрема, найбільша вірогідність, що буде ухвалено законопроект про фінансове оздоровлення банків, вважає Микола Томенко. Адже без ухвалення цього закону не отримаємо черговий транш у 3,3 мільярда від Міжнародного валютного фонду і не зможемо реалізувати процедуру повноцінної видачі депозитів вкладникам тих банків, де Нацбанк запровадив адміністрації.
На думку М. Томенка, дуже висока вірогідність ухвалення й законопроекту про вибори Президента України. Щоправда, там є дві дискусійні норми. Найбільше дебатувалася та з них, хто формує комісії. Я переконаний, що ми проголосуємо за те, щоб вони формувалися всіма кандидатами у президенти, а не фракціями чи партіями. Але за умови, що трішки ускладнимо умови реєстрації кандидатів у президенти. У цьому й полягає лінія компромісу, сказав політик.
Рівне.