У Євпаторійській міській лікарні після докорінного оновлення відкрилося хірургічне відділення. Комфортабельними стали всі одно-, дво- і тримісні палати, в кожній з яких встановили санвузол з душовою кабіною. Всі приміщення, необхідні медикам і пацієнтам, теж облаштували за сучасними європейськими стандартами.
На реконструкцію із міського бюджету депутати виділили більше трьох мільйонів гривень. Хірурги отримали нове устаткування й інвентар, придбати які теж допомогла турбота депутатів і кошти місцевої казни.
— Міська влада, попри нинішній економічний спад, й надалі турботливо облаштовуватиме медичні заклади, — запевнив міський голова Євпаторії Андрій Даниленко. Нині активно ведуться роботи на четвертому поверсі хірургічного корпусу, в операційному блоці.
А керченські депутати запланували до кінця літа відкрити реабілітаційний центр на 20 ліжок. У відділенні передбачено особливий догляд за пацієнтами за участю не лише лікарів, а й психолога. В Керчі вже відремонтували чимало приміщень, зокрема пологового будинку й дитячої лікарні, реанімаційного відділення першої міської лікарні й корпусу протитуберкульозного диспансеру.