Учора в Міністерстві у справах сім’ї, молоді і спорту презентували каталог «Спортивна індустрія України»-2009. У ньому, як зазначив голова Комітету Верховної Ради у справах пенсіонерів, ветеранів та інвалідів Валерій Сушкевич, відображено все, що пов’язано зі створенням умов для фізичної культури і спорту та підтримки українського виробника.
Нині, за його словами, не вщухає інтерес споживача до товарів спортивної індустрії. Отже, «у моді» здоровий спосіб життя. Валерій Сушкевич сподівається, що найближчим часом парламент зможе прийняти нову редакцію закону про фізичну культуру і спорт. Він нагадав, що вперше каталог з’явився в червні минулого року й був презентований на виставці асоціації «Спортивна індустрія України» в кулуарах Верховної Ради. За цей час видання завоювало чималу читацьку аудиторію, бо представляє майже все, що пов’язане зі спортом. Проте попереду чимало планів — стати «настільною книгою» для управлінців будь-якої галузі.
У свою чергу, міністр у справах сім’ї молоді та спорту Юрій Павленко зазначив, що, незважаючи на кризу, спортивна індустрія розвивається: асортимент продукції, обладнання, послуг значно розширився. Юрій Павленко зауважив, що однією із важливих перемог спортивної індустрії є те що все обладнання, послуги, інвентар адаптовані для інвалідів.
Голова підкомітету з роботи з ЗМІ асоціації «Спортивна індустрія України», видавець журналу «Lіfe§ Sport Magazіnі», директор ТОВ «Лінар-медіа» Лілія Рудакова, президент Федерації біатлону України, перший віце-президент НОК Володимир Бринзак, міністр у справах сім’ї, молоді та спорту Юрій Павленко, голова Комітету Верховної Ради у справах пенсіонерів, ветеранів та інвалідів, президент Національного комітету спорту інвалідів України Валерій Сушкевич, виконавчий директор асоціації «Спортивна індустрія України» Георгій Копилов.