Про що лідер іменного блоку, голова Севастопольської міськдержадміністрації заявив на прес-конференції. «Ми готові до виборів. У березні наступного року вибори у Верховну Раду Криму. Я думаю, що в наступному році, скоріш за все, будуть і місцеві вибори», — повідомив Сергій Куніцин.
Аналітики зазначають, що блок може розраховувати не тільки на повторення успіху на минулих виборах, а й на поліпшення результатів. Блок Куніцина досить могутньо представлений у кримській владі, де працює більш як 200 депутатів: депутатські фракції у Верховній Раді АРК і Севастопольській міськраді, у більшості міських, районних, селищних і сільських радах автономії.
Блок Куніцина зумів завоювати авторитет серед православних віруючих півострова. Незабаром патріарх Московський і всія Русі Кирило освятить кафедральний собор Олександра Невського в Сімферополі, відроджуваний за фінансової та адміністративної участі Сергія Куніцина.
А його трирічна робота в ранзі голови Севастопольської МДА привернула до нього увагу багатьох авторитетних у місті людей — вже майже сотня севастопольських лідерів ветеранських, громадських, політичних і молодіжних організацій і рухів у форумі блоку.
 
Севастополь.