Лідер Партії регіонів Віктор Янукович закликав народних депутатів виконати конституційний обов’язок і захистити найбідніших громадян. 
«Партія регіонів — за те, щоб парламент України працював ефективно, — як повідомляє прес-служба Партії регіонів, заявив він. — І ми звертаємося до всіх депутатів — давайте не будемо змагатися за політичні перемоги. Давайте змагатися за людей, за їхні інтереси. Проголосуймо за підвищення зарплат і пенсій, і нехай це буде наша спільна перемога — усіх політиків і всього народу». Лідер опозиції наголосив, що Партія регіонів наполягала і наполягає на тому, щоб ініціативу, яка полегшить життя знедоленим, було підтримано в парламенті.
Серед інших питань, які треба вирішувати, В. Янукович назвав закони про Євро-2012, про рефінансування банків і закон про вибори, але «узгоджений, із урахуванням зауважень більшості фракцій Верховної Ради».
Регіонали, за словами їхнього лідера, готові зібратися на позачергову сесію, але як тільки буде доопрацьовано закон про зростання соціальних стандартів. «Ми ініціювали скликання робочої групи в бюджетному комітеті за участю уряду, за участю представників усіх фракцій для того, щоб доопрацювати цей закон, — зауважив В. Янукович. — І як тільки він буде доопрацьований, ми готові в будь-який час доби з’їхатись у парламент і його проголосувати».