Так назвав лідер «Фронту змін» Арсеній Яценюк, перебуваючи на Дніпропетровщині, останні події у Верховній Раді

Він переконаний, що причина цього протистояння — зміни до закону про вибори Президента. «Цей закон має фактично перетворити обрання глави держави на призначення Президента від Блоку Юлії Тимошенко та Партії регіонів», — підкреслив він.

Народний депутат, як повідомляє прес-служба ініціативи Арсенія Яценюка «ФЗ», нагадав, що цим законом пропонується створення виборчих комісій тільки парламентськими фракціями. «Тобто всі комісії контролюватимуться тільки фракціями БЮТ і Партії регіонів. Але я впевнений, що це не пройде!» — зазначив Арсеній Яценюк.

Водночас він переконаний, що термін «технічний кандидат» не може бути застосований до жодної людини, яка йде на президентські вибори і набере бодай один відсоток голосів. «Зараз у нас із чинним прем’єром однаковий рейтинг. Зовсім однаковий — та мені язик не повернеться назвати чинного прем’єра технічним кандидатом. Сказати так — означає образити мільйони людей, які підтримують цього політика», — наголосив Арсеній Яценюк.

Він також повідомив, що планує зустрітися з Віктором Януковичем у другому турі президентських виборів.

Нині, вважає парламентарій, українська влада паралізована виборчою кампанією. «Усі пішли на фронт, але не на фронт змін», — підкреслив він.