Баскетбол. До Києва повернулася збірна України, котра на Універсіаді посіла доволі скромне одинадцяте місце. Завтра команда збереться на базі в Пущі-Водиці, але в дещо іншому складі. І почне готуватися до матчів за право залишитися в Дивізіоні А.
З числа «студентів» в команді залишилися семеро: Попов, Глєбов, Пустозвонов, Корнієнко, Кравцов, Івшин та Агафонов. До них приєднаються досвідчені Лебедєв, Забірченко, Онуфрієв, Салтовець і Ліщук. Також очікується, що приїдуть Кольченко і Вільховецький, котрі не брали участі в Універсіаді через травми. Поки що не зрозуміло, чи варто чекати появи в команді гравців НБА — Печерова і Фесенка, а також задрафтованого Гладиря. Пізніше приїде Дроздов, який зараз лікується у Франції.
Воронін став консультантом
Екс-тренер львівської «Політехніки-Галичини» Валентин Воронін знайшов нове місце роботи. Тепер він обійматиме посаду консультанта у БК «Одеса». Про це повідомив президент клубу Олег Бичков.
— Сподіваюсь на плідну співпрацю Валентина Вороніна с нашим тренером Віталієм Лебединцевим, — сказав пан Бичков. — Тим більше, що свого часу вони добре співпрацювали, коли одесити вигравали чемпіонат України. Тому керівництво клубу вирішило запросити Валентина Петровича консультантом.