Щороку Державтоінспекція МВС України проводить чемпіонат з мініфутболу серед своїх працівників. Мета цих змагань — масове залучення особового складу до регулярних занять фізичною культурою і спортом, зміцнення фізичної загартованості, здоров’я і підвищення працездатності.
Серед учасників — тільки атестований особовий склад підрозділів ДАІ МВС України, а також практичні працівники Державтоінспекції, які допущені лікарем за станом здоров’я і мають термін служби в підрозділах ДАІ не менше року, та колишні працівники підрозділів ДАІ — пенсіонери органів внутрішніх справ України, з яких у команді може бути лише одна особа.
Днями на Хмельнниччині відбувся зональний турнір. На Поділля завітали команди з Києва, Вінницької, Рівненської, Волинської областей. Зрозуміло, змагався ще й колектив господарів. Змагання відкрив начальник УМВС України в Хмельницькій області генерал-майор міліції Володимир Гаврилюк.
Перше місце посіла команда Хмельницької області, котра не програла жодного матчу. У завершальному поєдинку хмельниччани перемогли столичний колектив — 1:0. Отже, місця розподілилися так: 1. Хмельницька область. 2. Рівненська. 3. Київ. 4. Вінницька. 5. Волинська.
Як і годиться, лауреати турніру отримали кубки, медалі, грамоти і цінні подарунки. Їх вручали генерал-майор міліції Володимир Гаврилюк та начальник УДАІ УМВС України у Хмельницькій області полковник міліції Микола Довгань. Переможцям дістався телевізор, рівненчанам — музичний центр, киянам — DVD караоке. Кращим воротарем визнали Олександра Вигорницького (Київ), кращим гравцем турніру — Миколу Гапончука (Рівненська область).
Ну а ми — працівники УДАІ УМВС України в Хмельницькій області та всі подоляни — дякуємо за чудову гру учасникам змагань. А нашим землякам бажаємо здобути перемогу і в фінальній частині чемпіонату Державтоінспекції МВС України, котра відбудеться 14—16 серпня в Житомирі.
Світлана СВІДЕРСЬКА, інспектор УДАІ УМВС України в Хмельницькій області, лейтенант міліції.