Софійський ПФК ЦСКА, який у новому сезоні має намір штурмувати чемпіонську вершину першості Болгарії, зміцнює свої ряди досвідченими футболістами. 
17 липня керівники клубу підписали угоду на рік з колишнім гравцем «Севастополя» Денисом Причиненком. Тренер армійців Стойчо Младенов заявив, що дуже розраховує на 22-річного українського хавбека.
Звісно, місце в основному складі одного з лідерів болгарського футболу  йому не гарантовано, але він уже розпочав підготовку з командою до старту в чемпіонаті. Перший матч нової першості країни «армійці» проведуть 20 липня з одним із претендентів на медалі — «Літексом» із Ловеча, який очолює відомий у минулому болгарський футболіст, а нині тренер Красимір Балаков. 
Конкуренція в середній лінії ЦСКА дуже висока. Денис Причиненко має довести своє право на місце в основі в боротьбі з бразильцями — Едінелсоном Бергонскі, Маркосом Маркіньосом, Гуаном Феліпе, сербами — Іваном Марковичем і Неманьєю Міласавлевичем, нігерійцем — Стівеном Санді. Українець офіційно отримуватиме зарплату в 6500 левів (3250 євро).
Під знімком Дениса Причиненка з футболкою ЦСКА в руках прес-служба «армійців» написала: «Усі в клубі бажають йому успіхів у червоній футболці».