Хокей. На засіданні виконкому ФХУ обрано нового старшого тренера молодіжної збірної України. Ним став Олександр Савицький (на знімку) — вихованець київського хокею. За Савицького проголосувала більшість членів виконкому.
У сезоні 2008/2009 Олександр Валерійович був асистентом тренера національної збірної України. Упродовж кар’єри гравця виступав у «Соколі» і ряді зарубіжних клубів. Зокрема, у складі «АК Барс» (Казань) 1998 року ставав чемпіоном Росії.
У складі національної збірної України він брав участь у чемпіонатах світу 1999, 2000, 2001 та 2004 років. Загалом за національну команду провів більш як 130 поєдинків. Побажаймо ж Олександрові перемог з головним резервом українського хокею.
Офіційне запрошення
Київський «Сокіл» офіційно запросили на міжнародний турнір Меморіал Павела Забойніка, який відбудеться з 6 по 8 серпня у місті Зволені (Словаччина).
Формула турніру: три словацькі команди зіграють по одному матчу з іноземними учасниками. Як і торік, Словаччину представлятимуть клуби «Нітра», «Мартін» і «Зволен». Іноземні учасники — «Сокіл», ГКС (Польща, Тихи), «Газпром-ОГУ» (Росія, Оренбург). Календар матчів за участю киян: 6 серпня, четвер. «Мартін» — «Сокіл». 7 серпня, п’ятниця. «Нітра» — «Сокіл». 8 серпня, субота. «Зволен» — «Сокіл».
Фото Сергія КОВАЛЬЧУКА (з архіву «Голосу України»).