Футбол. Протягом кількох днів у Полтаві лив дощ з грозою і шквальним вітром. У таких умовах на своїй навчально-тренувальній базі готувалася до сьогоднішнього матчу за Суперкубок «Ворскла». Але негода не завадила сумлінній роботі підопічних Миколи Павлова.
Микола Петрович і його асистенти упевнено вели тренувальні заняття, на яких визначали нинішні кондиції того чи іншого гравця. На жаль, через травми не змогли тренуватися перспективні Андрій Бойко і Сергій Вовкодав.
Про від’їзд Дениса Главіни до загребського «Динамо» повідомлялося раніше. Зрозуміло, що він також не зіграє сьогодні на стадіоні «Ювілейний» у Сумах. Загалом наставник володаря Кубка України задоволений мікрокліматом у колективі і тим, як охоче хлопці готувалися до суперкубкової зустрічі.
— Головне, — відзначив Микола Павлов, — що ні над ким в колективі не висить тягар відповідальності, адже навіть за відсутності позитивного результату в матчі з «Динамо» мало хто засудить команду і в чомусь дорікатиме гравцям, які нещодавно привезли до Полтави найзначиміший приз за всю багаторічну історію клубу.
До Сум 22 гравці «Ворскли» разом із наставниками дісталися вчора на своєму клубному автобусі. Традиційно жодних вечірніх тренувань напередодні гри не планувалося. Сьогодні вранці відбудеться тактичне заняття й установка на гру, а вже ввечері полтавські футболісти, за їхнім твердженням, зроблять усе можливе, щоб порадувати армію своїх відданих уболівальників, яких, за попередніми даними, очікується ніяк не менше, ніж на фіналі Кубка України в Дніпропетровську.
Час матчів другого туру
Дирекція Прем’єр-ліги затвердила час початку матчів другого туру чемпіонату країни з футболу.

24 липня (п’ятниця). «Чорноморець» — «Арсенал» (19.00). 25 липня (субота). «Динамо» — «Таврія» (18.30). «Іллічівець» — «Шахтар» (20.00). «Дніпро» — «Металіст» (20.30). 26 липня (неділя). «Закарпаття» — «Ворскла» (18.00). «Металург» Зп — «Кривбас» (18.00). «Оболонь» — «Зоря» (19.00). «Карпати» — «Металург» Д (20.00).