Баскетбол. «Фінал чотирьох» сезону 2009/2010 Євроліги відбудеться у Парижі. Півфінали призначено на 7 травня, фінал — на 9 травня.
Суперником БК «Донецьк» у кваліфікаційному раунді Єврокубка став іспанський клуб «Більбао». До речі, у донецькому клубі можлива зміна тренера. Наставник збірної Литви Рамунас Бутаутас може очолити БК «Донецьк», де поки що працює латиський фахівець Ігорс Міглінієкс. Така інформація з’явилася в литовських ЗМІ. Торік литовець Бутаутас очолював АСК «Рига», однак потім залишив команду через складне фінансове становище.
Визначилися також суперники українських клубів у Кубку Виклику, третьому за значенням турнірі в Європі.
Група В. «Хімік» (Україна, Южний), «Страсбур» (Франція), невдаха в серії між «Терамо» (Італія) та «Апоель» (Кіпр), «Ейфель Тауерс» (Нідерланди).
Група Н. «Київ» (Україна), «Керавнос» (Кіпр), той, хто програє в парі «Хапоель» (Ізраїль, Єрусалим) — «Руан» (Франція), «Загреб» (Хорватія).
Бокс. Рой Джонс-молодший готовий вийти на ринг проти будь-кого з братів Кличків. На думку колишнього чемпіона світу в чотирьох вагових категоріях, не існує жодних перепон для бою з чемпіоном світу WBC Віталієм Кличком або чемпіоном світу ІBF та WBO Володимиром Кличком.
«Я хочу битися з братами Кличками, адже Кріс Бьорд побив одного з них, а раз спромігся він, то зможу і я», — сказав боксер у коментарі BoxіngScene.
«Всім треба зрозуміти, що організувати бій зі мною простіше простого. Я сам собі промоутер, так що ніхто не заважає. Я зроблю все, що хочуть побачити фанати. Окрім Кличків, я б хотів битися з Бернардом Гопкінсом або Гленном Джонсоном», — додав Джонс-молодший.
Фехтування. З 14 по 19 липня в місті Пловдиві (Болгарія) відбудеться чемпіонат Європи. Торік такі змагання приймав Київ.
Перед виїздом до Болгарії наші найсильніші фехтувальники готувалися в Олімпійському навчально-спортивному центрі (Конча-Заспа) та в Бєлграді на Всесвітній універсіаді.
Склад збірної України: Ченцова Катерина, Московська Анастасія, Лелейко Ольга, Хісматуліна Олена, Бойко Дмитро, Лукашенко Володимир, Штурбабін Олег, Торчук Олександр, Герцик Ростислав, Юнес Клод, Погребняк Андрій, Лопатенко Георгій, Партала Ольга, Шемякіна Яна, Кривицька Олена, Почкалова Анфіса, Хомрова Олена, Пундик Галина, Жовнір Ольга, Харлан Ольга, Нікішин Богдан, Рейзлін Ігор, Медведєв Віталій, Хворост Максим.