Голова Верховної Ради України Володимир Литвин привітав колектив «Радіо Ера»-FM із річницею.
Від усього серця вітаю колектив «Радіо Ера»-FM із сьомою річницею успішної діяльності у вітчизняному медіапросторі!
За ці роки ваша радіостанція чітко означила свою особливу інформаційну нішу, посіла важливе місце в суспільно-політичному житті нашої країни, завоювала прихильність і повагу мільйонів радіослухачів.
Сумлінне й відповідальне ставлення до своєї справи, творчий неспокій та фахова натхненна праця всього колективу забезпечили «Радіо Ера»-FM не просто загальне визнання, а заслужено піднесли радіостанцію на вершину слухацьких симпатій.
Повна, різнопланова, оперативна та неупереджена інформація допомагає людям краще орієнтуватися в калейдоскопі змін і подій, правильніше бачити й чіткіше визначати свої місце та роль у швидкоплинному часі та складному світі. І в цій важливій справі Ваша команда не тільки довела свою професійну спроможність, а й продемонструвала рідкісне вміння знаходити нові форми та несподівані формати роботи в радіоефірі. Стан творчого пошуку, в якому постійно перебуває «Радіо Ера»-FM, є запорукою його подальшого поступального розвитку, гарантуванням незмінного суспільного авторитету та стабільної популярності радіослухачів в усіх регіонах.
Сімка — щасливе число. Вірю, що удача завжди буде з Вами. У день символічної річниці «Радіо Ера»-FM зичу Вашому колективу й далі гідно триматися обраного шляху, творчих звершень, широкого кола прихильників.
Миру вам, добра, благополуччя й успіхів в усіх починаннях.
Щиро Ваш, Володимир ЛИТВИН.