Теніс. Позобланко (Іспанія). Жіночий турнір ІTF. Призовий фонд — 50 тисяч доларів. Парний розряд. Фінал. Ольга Савчук (Україна)/Хлавакова (Чехія) —Братчикова (Росія)/Жатмарі (Румунія). 6:3, 6:3. 
Будапешт (Угорщина). Жіночий турнір WTA. Призовий фонд — 220 тисяч доларів. Перший раунд. Олена Бондаренко (Україна) — Кароліна Шпрем (Хорватія). 4:6, 7:5, 6:1.
Хокей. У тренувальному зборі команди НХЛ «Баффало Сейбрс», на який запрошено 41 гравця, візьме участь і кандидат до національної збірної України Ігор Гонгальський.
Минулий сезон 22-річний нападник провів у Східній хокейній лізі (США). У квітні цього року Гонгальський дебютував у складі української збірної у матчах проти «Нєфтєхіміка» (Росія). Також минулого сезону Ігоря викликали до складу команди АХЛ «Сан-Антоніо Ремпейдж».
Шахи. Сан-Себастьян (Іспанія). Учора там стартував міжнародний турнірі 18-ї категорії (середній рейтинг учасників — 2682) Сан-Себастьян Европіан Калчерел Сіті 2016 Tонамент.
Десять учасників — Петро Свідлер (Росія, рейтинг 2739), Руслан Пономарьов (Україна, 2727), Сергій Мовсесян (Словаччина, 2716), Гікару Накамура (США, 2710), Максим Вашьє-Лаграв (Франція, 2703), Франсиско Вальєго (Іспанія, 2693), Рустам Касимжанов (Узбекистан, 2672), Гуліо Гранда (Перу, 2647), Анатолій Карпов (Росія, 2644), Пабло Сан Сегундо (Іспанія, 2570) — змагатимуться за одноколовою системою у дев’яти турах. Контроль часу — 90 хвилин на 40 ходів із додаванням 30 секунд на хід, починаючи з першого. Турнір завершиться 16 липня.
У футболі почалися суди
Як повідомили електронні  ЗМІ, об’єднання професіональних футбольних клубів України «Прем’єр-ліга» визнано недійсним і буде призупенено шляхом ліквідації. Таке рішення позавчора ухвалив Окружний адміністративний суд міста Києва, а саме суддя Кочан Володимир Мартинович, який розглядав цей спір. Суд частково задовольнив позов Товариства з обмеженою відповідальністю «Футбольний клуб «Дніпро» до Печерської районної у Києві державної адміністрації, яка зареєструвала юридичну особу «Об’єднання професіональних футбольних клубів України «Прем’єр-ліга».
Також суд надав десять днів відповідачу та третій особі, якою і є Прем’єр-ліга, на підготовку та подачу апеляції. Суди судами, а вчора у касах стадіону «Ювілейний» у Сумах розпочався продаж квитків на матч за Суперкубок України між київським «Динамо» і полтавською «Ворсклою» (призначений на 11 червня). Ціни від 50 до 200 гривень. Однак вартість переважної більшості квитків не перевищує 60 гривень.