Публіка, котра звикла до академічного стилю роботи Севастопольського художнього музею імені М.П. Крошицького, була трохи здивована новим проектом. 
Новий він був і за віком учасників, і за формою. «Арт-лабіринт» складається з установлених, а також підвішених посередині зали об’єктів та інсталяцій, відгороджених одне від одного прозорими поліетиленовими стінами.
Особливість виставки в тому, що вона цілком «місцева». Всі автори — Володимир Новіков, Олена Вільчукова, Нана Деменкова, Ганна Садовнікова, Ольга Корчагіна, Анатолій Димант, Наталя Грезіна і Віктор Цатрян — уроджені севастопольці й у музеї імені Крошицького до мистецтва долучалися змалку. Самі кажуть, що роль музею у виборі ними життєвого шляху переоцінити важко.
Куратор виставки Вікторія Данилюк основне завдання «Арт-лабіринту» визначила декількома напрямами. Основне — через використання «молодіжного севастопольського художнього ресурсу» побудувати в реальному  простір абстрактний». Друге — довести, що «містком» від повсякденності у світ творчості може бути не тільки класичне мистецтво. А для деяких «Арт-лабіринт» може стати «підказкою» для переосмислення місця і ролі актуального мистецтва в сучасному світі.
Утім, на думку найбільш скептично налаштованих критиків, адміністрація музею такою формою роботи залучає молодь не тільки до творчості, а й до відвідування музею.
 
Севастополь.