Народний депутат Олесь Доній (депутатська група «Суверенна європейська Україна» вимагає від СБУ перевірити повідомлення про те, що військовий комісар Полтавського обласного військкомату полковник Борис Павлов своїми діями посягає на державний суверенітет та територіальну цілісність України. Відповідне звернення за підписом уповноваженого групи Олеся Донія направлено голові Служби безпеки України Валентину Наливайченку.
За словами народного депутата, до нього звернувся його помічник по Полтаві з інформацією, що військовий комісар веде у соцмережах антиукраїнську пропаганду. «Цілком очевидно, що в разі підтвердження такої інформації ця людина щонайменше має бути звільнена із займаної посади. А в разі доведення, що Павлов поширював заклики щодо порушення територіальної цілісності країни, також має бути відкрита кримінальна справа», — сказав О. Доній в коментарі «Голосу України».
Водночас парламентарій закликав громадян бути пильними, оскільки за часів попередньої влади на різні посади в армії та силових структурах проникло чимало антиукраїнських елементів. «Очевидно, що нині потрібне очищення від таких людей»,— вважає народний депутат.