Лідер Партії регіонів Віктор Янукович висловився за якнайшвидше одночасне проведення президентських і парламентських виборів. «Краще було б провести вибори якомога скоріше. Якщо у політиків вистачить політичної волі, а в декого — і совісті, то президентські і парламентські вибори треба провести одночасно. Країна повинна після цього встановити стабільність, поборотися з кризою економічною і її перемогти», —заявив він в інтерв’ю одному з телеканалів.
— Окрім того, відповідаючи на запитання, чи наполягатиме Партія регіонів на внесенні змін до Конституції і коли, В. Янукович заявив: «Відверто кажучи, час, коли можна було це питання розглядати і прийняти позитивне або узгоджене рішення, вже минув. Зараз усі намагання ходити навколо питання змін до Конституції — це можливість використати розмови навколо Конституції у передвиборчих технологіях». Лідер регіоналів вважає, що зміни до Конституції треба вносити тоді, «коли примусимо владоможців виконувати чинну Конституцію». В. Янукович зауважив, що було багато прикладів, починаючи з 2004 року, з так званого третього туру, якого не було в жодних законах, у жодній Конституції, але було використано політтехнологію за принципом політичної доцільності».
«До чого? Що це за кіно, для кого воно? Пройшов час, коли люди були такі довірливі і вірили у різні казки», — сказав лідер Партії регіонів.