Прокуратура Криму направила до суду кримінальну справу стосовно заступника командира роти Кримської зони батальйону патрульної служби при Лінійному управлінні на Придніпровській залізниці. 
Йому висунуто обвинувачення у вчиненні злочинів на залізничному вокзалі Сімферополя: посадова підробка, перевищення службових повноважень, одержання хабара.
До обвинувального висновку ввійшло 14 епізодів фальсифікації протоколів про адміністративне порушення. У такий спосіб «перевертень» створював видимість ефективної роботи. І за таку результативність він сам себе «заохочував» «грошовими преміями» — відібраними у громадян коштами на суму 280 гривень. Ще 100 гривень він відібрав у затриманого у вигляді «відкупних» — за непритягнення до адміністративної відповідальності, повідомили в прес-центрі кримської прокуратури. Тож старший лейтенант міліції став чотирнадцятим співробітником лінійного управління, викритим у зловживаннях. Нагадаємо, раніше тринадцятеро «перевертнів» опинилися на лаві підсудних, один з яких уже відбуває покарання.