Усім вам — терапевтам, хірургам, кардіологам, лаборантам, травматологам, рентгенологам, стоматологам і всім-всім іншим, незалежно від назви спеціалізації, складаю сердечну подяку.
У цей особливий, достойний і піднесений день вашого професійного свята дякую вам, дорогі наші рятувальники, за вашу самовіддану працю.
Прикро мені бачити, як недосконалість в організації життя держави, злочинна недбалість, а почасти й корумпованість та безвідповідальність посадових осіб, котрі повинні відповідати за свої слова і вчинки, дошкульно вражає працівників охорони здоров’я, позначається на здоров’ї пацієнтів, всього нашого народу.
Попри всі сьогоднішні негаразди, вірю, що високе і величне гасло — «Здоров’я кожного — багатство всіх!» — завжди буде дороговказом у вашій благородній діяльності, яка залишається чи не найважливішою для існування Української Нації.
З нагоди Дня медичного працівника щиро бажаю вам доброго здоров’я, успіхів, благополуччя, радості в серці й любові у ваших родинах, а також належного, справедливого визнання вашої праці з боку держави.
Віталій КОРЖ, народний депутат України (фракція БЮТ).