Цікава ситуація складається навколо луганського футбольного клубу «Зоря». Напередодні на гостьовому сайті клубу з’явилося повідомлення про проведення акції «Віддамо «Зорі» останню сорочку». 
Вболівальники команди запрошувалися до будинку облдержадміністрації, де повинен був пройти мітинг на підтримку «Зорі», у якої сьогодні значні матеріальні труднощі. Однак футбольний клуб одразу зробив заяву, що ніякого стосунку до цієї акції не має. Більше того, «Зоря» рекомендує «не піддаватися на провокацію людей, що бажають на любові й відданості луганських уболівальників до команди зробити собі ім’я». «Ми не знаємо, що за люди організовують цю акцію і яку мету собі ставлять, — пояснив керівник прес-служби ФК Андрій Колот. — Вони з нами не зв’язувалися й про проведення акції не домовлялися». На думку віце-президента клубу вболівальників «Зорі» Григорія Візирова, цей захід може команді нашкодити, оскільки можливі хуліганські витівки молоді.
Голову фан-клубу збірної України в області Всеволода Филимоненка така реакція відверто дивує. Як може нашкодити акція, за допомогою якої громадськість хоче домогтися від влади уваги до проблем клубу й «разом із «Зорею», вболівальниками вирішувати важкі питання»? «Є просто вболівальники, які хочуть підтримати улюблену команду, — пояснив він. — Тим більше, що нинішнє керівництво клубу не раз до цього закликало». На ці слова Андрій Колот відреагував у такий спосіб: «Краще підтримайте матеріально...»
 
Луганськ.