Змагання лучників за Кубок пам’яті заслуженого тренера України Богдана Кокота зібрав у Львові спортовців із 12 областей. Свого часу знаний наставник виховав багатьох призерів європейських та світових чемпіонатів.
Нині майже дві сотні стрільців змагалися у класичному та блочному луку. Львівський меморіал Кокота — найдемократичніший турнір: поруч ведуть боротьбу титуловані спортсмени, члени національної збірної України та молодь...
Євгеній КРАВС (зі Львова, спеціально для «Голосу України»).
Фото автора.
ДОВІДКОВО 
Кокот Богдан Зіновієвич народився 30 червня 1955-го на Івано-Франківщині. Помер у 1999 році. Майстер спорту зі стрільби з лука, заслужений тренер України (1994 р.). Серед найвідоміших вихованців: заслужений майстер спорту Катерина Палеха, майстри спорту міжнародного класу Сергій Антонов, Олег Сорока, Танзіля Гільфанова, майстри спорту Ігор Солтан, Олександр Мазін, Олександра Сахарова та ін. У 1972—1978 роках успішно працював в Республіці Білорусь. Видатний організатор розвитку стрільби з лука на Львівщині: з його ініціативи КДЮСШ «Електрон» у Львові набула статусу спеціалізованої школи олімпійського резерву, ним започатковано міжнародний молодіжний турнір «Олімпійські надії», який щороку проводиться у місті Лева, та низку інших змагань різного рівня.