Бокс. Напередодні бою (20 червня в німецькому місті Гельзенкірхені) між узбеком Русланом Чагаєвим (чемпіон WBA) і українцем Володимиром Кличком (чемпіон ІBF, ІBO, WBO) відбулася прес-конференція, на якій суперники могли зробити заяви стосовно майбутньої зустрічі, дати різні обіцянки.
Володимир Кличко: «Шкода, що Девід Гей не зміг змагатися зі мною. Однак я повинен думати про майбутнє й рухатися далі, тобто битися з Русланом. Він чемпіон WBA, дуже досвідчений і небезпечний претендент. Під час підготовки мені довелося поміняти своїх спаринг-партнерів шульг на праворуких».
Руслан Чагаєв: «Мій бій проти Миколи Валуєва відмінили. Тепер битимуся з Володимиром Кличком у присутності 60 тисяч глядачів. Мені подобається, що наш поєдинок проходитиме на стадіоні «Шальке арена», як і те, що Володимир володар трьох чемпіонських поясів, які я збираюся забрати додому. Я не боюся Володимира. Я теж чемпіон світу, не тільки він. Завжди казав, що готовий боксувати проти будь-якого супротивника. Різниця в габаритах мене не турбує. Це більше проблема Володимира, тому що я вже перемагав великого Валуєва» .
Бернд Бенте, менеджер Кличків: «Ми не хотіли втрачати дату 20 червня, так само як і не хотіли розчаровувати шанувальників боксу. Руслан Чагаєв є володарем титулу WBA і боксером світового класу. Турнір у Шальке пройде так, як і було заплановано. І я впевнений, що всі ми станемо свідками незабутнього вечора».
Клаус-Пітер Коль, Unіversum Box-Promotіon: «Це гарний шанс для Руслана. Переговори з командою Klіtschko Management були дуже швидкими й професіональними. Майбутнє шоу буде просто колосальним і ввійде в історію світового боксу».
На знімку: Володимир Кличко і Руслан Чагаєв під час спільної прес-конференції.
Фото з сайту Boxntws.com.ua.