Щойно затихли розмови з приводу конфлікту між народними депутатами Віктором Тихоновим і Рінатом Ахметовим, як пан Тихонов знову потрапив у скандальну історію. В ніч з 11 на 12 червня невідомий заклеїв фотографіями луганського нардепа від Партії регіонів значну частину постаменту пам’ятника Ворошилову, що стоїть напроти міськвиконкому, і стенди Луганської облради. Знімок супроводжувався написом «І це обличчя Луганщини?!»
Жодна політична сила регіону відповідальність за вчинене на себе не взяла. Кажуть, що, скоріш за все, йдеться про внутріпартійну боротьбу в обласній організації ПР. Однак лідер луганських регіоналів Олександр Єфремов такі припущення спростовує, стверджуючи, що «акт вандалізму в Луганську не має жодного стосунку до будь-яких конфліктів усередині Партії регіонів». Він вважає, що це — справа рук опонентів. Мало того, О. Єфремов заявив, що знає, хто розклеював фото Тихонова по Луганську. На його думку, акцію замовили відомі люди, і як тільки на руках будуть прямі докази, він одразу ж оприлюднить імена організаторів акції.
Оприлюднили свій погляд на ситуацію і деякі луганські політики. Зокрема, громадсько-політичний діяч Луганщини В’ячеслав Серпокрилов вважає, що подібні конфлікти — лише початок протистояння. Через закриті списки партії вже втрачають підтримку і голоси виборців.
 
Луганськ.