Бійці хмельницької патрульної роти міліції «Богдан» прибули в зону АТО, щоб замінити своїх товаришів. Кілька тижнів тому вони пройшли пришвидшений курс підготовки і тепер забезпечуватимуть охорону громадського порядку на блокпостах. Кожного з добровольців у міліцейські лави привело почуття патріотизму та громадянського обов’язку.

Фельдшер роти Григорій Писарук, до того як одягнути однострой, був успішним підприємцем, мав власний медичний кабінет. Після вступу на службу бізнес довелося закрити, але родина поставилася до цього з розумінням і підтримала у прийнятті нелегкого рішення. А пенсіонер органів внутрішніх справ Геннадій Герасименко під час служби не раз побував у різних миротворчих місіях, тому й вирішив знову стати до лав, щоб передати свій досвід молодим бійцям.
Є серед добровольців і працівники міліції, які, не зрадивши державі, виїхали з Криму і вже на Хмельниччині взялися до зброї, щоб не дати ворогам розшматувати країну. На блокпостах разом з хмельниччанами з’явилися державні прапори. Один із бійців колишнього «Беркуту» Роман Нахильчук сказав, що завжди носить з собою український прапор і встановлює його там, де несе службу.
Як стверджують в управлінні МВС, усі бійці і новоствореного «Богдану», і колишнього «Беркуту» мають високий бойовий дух і готові нести службу, скільки знадобиться.