Святковим феєрверком завершився заключний етап щорічного дитячого пісенного конкурсу «Перша нота», організаторами якого є радіостанція «Житомирська хвиля» обласної держтелерадіокомпанії та «Студія Ц-ТБ».
За право вийти у фінал і виступити на сцені Обласного музично-драматичного театру у відбірних турах, що пройшли в різних регіонах області, змагалося більш як півтисячі дітей. До фіналу пройшли 32 юні виконавці. Всі вони отримали ювелірну прикрасу «Срібна нотка», DVD-програвач, компакт-диски, страхові поліси. А переможцям — їх, звичайно, семеро, як і нот — голова облдержадміністрації Юрій Забела вручив відзнаки «Перша нота» та дипломи. Отримали вони також мультимедійні плеєри, фірмові фени, рюкзаки. Крім того, кожному з них дістались індивідуальні призи від спонсорів — кому телевізор, кому ноутбук, фотоапарат чи сімейна путівка на відпочинок у Криму, кому сертифікат на дві тисячі гривень. А ще одній маленькій переможниці Ірині Лавренчук співак Фома з відомого гурту «Мандри» (він був членом журі) вручив «Золоту Першу ноту» — приз глядацьких симпатій, а від спонсора їй дісталися телевізор та домашній кінотеатр.
У конкурсу «Перша нота» дві основні цілі: пропаганда української пісні та пошук юних талантів, допомога їм. Приміром, учениця Бердичівської школи-інтернату Вікторія Кравчук отримала від спортивного клубу «Легіон» сертифікат на навчання у вищих навчальних закладах України на суму 15 тисяч гривень.

Житомирська область.