Минулої неділі в селі Боратин Луцького району урочисто відкрито новий стадіон. Споруджено його на кошти місцевої громади. Спортивний комплекс включає в себе стандартне футбольне поле з відмінним трав’яним покриттям, два поля для міні-футболу, по два майданчики для гри у волейбол і баскетбол, бігові доріжки, сектори для метання списа і диска, стрибків у довжину й висоту. Є тут і роздягальні для спортсменів, тренувальний зал, трибуни з накриттям. Довкола стадіону облаштовано відпочинкову зону.
За обнову мешканці Боратина вдячні сільському голові Сергію Яручику, який зумів об’єднати в єдину команду депутатів сільської ради і місцевих підприємців. Їхніми спільними зусиллями збудовано найкращий в області адмінбудинок, облаштовано за всіма вимогами дитячий садочок, ведеться будівництво школи і садочка в селі Рованці, відремонтовано школу в Голишеві.
Кажуть, як розпочнеш справу, так вона й вестиметься. А стартував новий стадіон прекрасно. Тут 14 червня в присутності кількох тисяч глядачів відбувся ХХІІІ обласний фестиваль з фізичної культури і спорту. Двадцять команд міст і районів Волині змагалися з міні-футболу, гирьового спорту, ритмічної гімнастики, метання колоди, перетягування каната. Визначалася також найспортивніша на Волині сім’я. (Прикро лише, що забули про королеву спорту — легку атлетику. Видно, вона в області не в пошані.) Переможцями змагань у командному заліку стали спортсмени Луцького району.
А передувало змаганням яскраве свято: виступали колективи художньої самодіяльності, демонстрували свою майстерність парашутисти. Будівничим стадіону і кращим спортсменам області вручили відзнаки. Розділити радість із мешканцями Боратина прибули голови облради — Анатолій Грицюк і облдержадміністрації — Микола Романюк.
 
Волинська область.