Десять років присутнє на ринку, а особливо — в Західній Україні кам’янець-подільське підприємство «ВікноПлюс». Увесь цей час воно плідно співпрацює з відомою європейською фірмою VEKA, використовує для виготовлення металопластикових вікон її профілі. «ВікноПлюс» нині випускає широкий перелік продукції: це різноманітні модифікації багатофункціональних вікон та дверей, аналогів яких в Україні немає. Зокрема, підйомно-розсувні двері, які можуть замінити цілу стіну — за теплохарактеристиками вони кращі за стіну у дві з половиною цеглини. Вироби «ВікнаПлюс» ніколи не «потіють». Можна також вибрати оригінальні арочні конструкції або ж вироби з імітацією чудових вітражів чи «під дерево» найрідкісніших порід.
Підприємство давно зарекомендувало себе як виробник продукції високої якості, котра реалізується в 45 містах і райцентрах України. До прикладу, у Львові, де велика конкуренція, кам’янецьке вікно беруть без сумнівів. А щоб споживачі й надалі могли переконуватися в тому, що справді купують найкраще, на території фірми відкрили новий офіс із великою експозицією всіх видів виробів. Учасниками цієї урочистої події стали генеральний директор компанії VEKA-Rus Лео Йозеф Бекхофф, комерційний директор VEKА-Ukraіna Олександр Степаненко, підприємці, депутати місцевої ради, представники ЗМІ. Напередодні новий офіс та фірму відвідали три польські делегації, які оцінили їх як справжнє європейське підприємство. Пан Бекхофф зізнався, що трохи заздрить партнерам, адже подібної виставки не має навіть компанія VEKA-Ukraіna. «Власник «ВікнаПлюс» Сергій Вєдєрніков зробив те, що викликає велику повагу. Уже шість років він займається власним виробництвом і так удосконалив весь процес виготовлення вікон та дверей, що вони стали найвисокоякіснішими на українському ринку. VEKA дуже пишається своїм партнером». Відвідавши цехи, присутні мали змогу на власні очі побачити, як натхненно й відповідально працюють люди, як чітко й безпомилково виконують операції роботи, розрізаючи скло, вирівнюючи кути рам. Найсучасніше обладнання, тільки-но воно з’являється, одразу стає надбанням «ВікнаПлюс».
Сергій Вєдєрніков є депутатом міської ради і, дбаючи про виборців, глибоко переймається їхніми інтересами як споживачів. Оскільки пластикові вікна продаються нині на кожному кроці, а виробляються мало не в кожному підвалі, власники численних фірмочок прагнуть заманити покупця дешевинкою, при цьому наголошуючи: «Тільки не йдіть на «ВікноПлюс»!», пан Вєдєрніков та його колектив і вирішили створити свій шоу-рум — офіс із продажу з експозицією товарів. Такої само якості буде й замовлене вами вікно, а менеджери допоможуть вибрати саме ту конструкцію чи матеріали, які вам потрібні. Тут не бояться давати гарантію на виріб до семи років — бо справді відповідають за нього. Сергій Вєдєрніков привселюдно викликав на змагання інших виробників. «Давайте візьмемо зі складів готової продукції вироби на кожній фірмі, в присутності експертів та преси кожен розберемо, розріжемо, подивимося, які там наповнювачі, ущільнювачі, з яких матеріалів зроблені вікна. Я не боюся такого конкурсу. Подивимося, хто його не злякається, хоч майже знаю наперед: виклику не приймуть. Бояться зізнатися, що дурять споживача. Втім, буду щасливий, якщо помиляюся. Наш народ заслуговує на те, щоб за свої гроші купувати виключно якісні товари. Пора це зрозуміти й підприємцям».
Колеги-бізнесмени дійшли думки, що виставковий зал «ВікнаПлюс» слід наповнити й іншими виробами місцевої промисловості. Сергій Вєдєрніков дав добро, тож невдовзі очікуємо розширення експозиції.
На знімку: червону стрічку перерізають Лео Йозеф Бекхофф, Сергій Вєдєрніков та Олександр Степаненко.
Фото автора.