Футбол. Бородянка. Стадіон «Система-Борекс». Кваліфікація до чемпіонату Європи—2011 (U-21). 1 тур. 9 червня. Україна — Мальта. 1:0. Гол: Коноплянка, 65.

Україна: Каниболоцький, Селін, Ракицький, Степаненко, Фартушняк, Чеснаков, Морозюк, Лисенко (Білий, 56), Коноплянка, Ярмоленко (Голодюк, 59), Зозуля. Тренер — Павло Яковенко.
Господарі протягом усієї зустрічі володіли ігровою перевагою, але реалізували її лише раз. І зробили це тільки в середині другого тайму. Форвард «Дніпра» Євген Коноплянка  (на знімку) майстерно виконав штрафний удар, призначений за фол проти київського динамівця Андрія Ярмоленка.
— У цілому я задоволений грою, до хлопців претензій немає, — сказав Яковенко. — Перша половина матчу за моментами була краща, ніж друга. В другому таймі ми продовжили створювати моменти, але підвела реалізація. Це була перша зустріч, тому наші футболісти хвилювалися. Крім того, раніше ми не грали з такими слабкими суперниками, котрі тільки обороняються. Ми провели виїзні матчі і один товариський — з командою Нідерландів. Першим номером грати не доводилося.
Проте хлопці сьогодні мали добрий вигляд. Провели на досить високому рівні обидва тайми. Можу сказати їм тільки слова подяки.
Нагадаємо, що українці виступають у восьмій кваліфікаційній групі, де суперниками команди Яковенка, крім Мальти, також є збірні Словенії, Франції та Бельгії. За регламентом десять переможців груп і чотири найкращі другі збірні розіграють у стикових матчах сім путівок до Данії, де відбудеться фінальний турнір молодіжної першості Європи. Наступний поєдинок збірна України проведе у Франції 8 вересня.
Фото Олександра ЗАДИРАКИ.