Дорогі мої земляки, мешканці рідної Чернігівщини!

Сердечно вітаю і поздоровляю Вас зі Святом Великої Божої Благодаті — Зішестям Святого Духа.
«І з’явились їм поділені язики, мов вогонь, і осів на кожному з них. Усі вони сповнились Святим Духом і почали говорити іншими мовами, як Дух давав їм промовляти» (Діян. 2, 3—4).
Святий Дух допоміг учням Ісуса розуміти і говорити Правду. Зійшовши на Апостолів у день П’ятидесятниці, Святий Дух Божий поширився далі по всій землі Святим Словом Божим, Хрещенням і Євхаристією на всіх нас.
Поширився на всіх, хто прагне жити по совісті, працює над собою, над очищенням свого сумління, намагаючись захистити його від щоденного бруду брехні й підступів лукавого.
Велику силу Святого Духа наочно продемонстрував Господь наш Ісус Христос, воскресивши померлого Лазара. Потім св. Апостол Петро силою Святого Духа поставив на ноги чоловіка на ім’я Еней з Лідди, котрий перед тим упродовж восьми років лежав паралізований. А невдовзі по тому св. Апостол Петро воскресив із мертвих Тавиту з Яффи.
Дух і наше дихання тісно пов’язані між собою. Вже у книзі «Буття» — першій книзі Святого Письма, розповідаючи про створення людини, натхненний автор розповідає, як Бог вдихнув життя в тіло людини.
Ми дуже рідко дякуємо Богові за здорове повне дихання, а тим часом кожний вдих є черговим ковтком їжі, обов’язково потрібної для життя.
Тому щиро бажаю Вам, щоб Ваше дихання було в Божому Дусі щасливим, вільним, тихим і сповненим спокою.
Бажаю Вам, дорогі мої земляки, Божого благословення на всі добрі справи в ім’я світлого і справедливого майбутнього, успіхів та віри в перемогу нашого Українського Патріотичного Духу.
Бажаю, щоб Святий Дух допоміг Вам розуміти і говорити правду. Щоб всі ми стали апостолами Правди.
Щиро Ваш, Віталій КОРЖ, народний депутат України (фракція БЮТ).