Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята — Дня працівників водного господарства.
Збереження водних ресурсів України, одного з найцінніших дарів природи, нерозривно пов’язане з соціально-економічним та екологічним благополуччям суспільства. На працівників цієї галузі покладена важлива і відповідальна місія — забезпечувати оптимальний водний баланс у природі, дбати про його запаси і якість, гарантувати нинішньому і майбутнім поколінням вчасне й безперебійне задоволення потреб у воді.
В українському суспільстві — в особливій пошані професіоналізм, самовідданість, енергійність, ініціативність та фахове сумління, якими завжди відзначалися працівники водного господарства. Саме ці високі чесноти дозволяли їм успішно долати численні випробування та негаразди, позитивно вирішувати найактуальніші проблеми галузі. Вони ж є запорукою і її майбутніх набутків.
Верховна Рада України завжди приділяла особливу увагу діяльності водногосподарської галузі, добре усвідомлюючи, що стабільна й наполеглива її робота — гарантія повноцінної життєздатності суспільства. Задля цього український парламент і надалі всіляко забезпечуватиме законодавчу підтримку розвитку водогосподарського і меліоративного комплексу, сприятиме підвищенню соціального статусу його працівників.
У цей святковий день зичу всім вам миру, добра, благополуччя, нових трудових звершень на благо українського народу, в ім’я держави.
Голова Верховної Ради України Володимир ЛИТВИН.