В Івано-Франківську відбулося обласне свято «Ми — надія твоя, Україно!». Керівники обласної державної адміністрації, обласної ради, ректори та науковці вищих навчальних закладів вітали творчо обдаровану молодь, яка досягла найвищих результатів у конкурсах, олімпіадах, турнірах та інших змаганнях на всеукраїнському та міжнародному рівнях.
Дипломами та книжками нагороджено 115 юнаків і дівчат, які в цьому році прославили Прикарпатський край на всеукраїнському олімпі. Серед них 44 — переможці ІV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад та 19 — Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України. 11 учнів, які здобули перші місця, нагороджено, окрім того, ноутбуками, телевізорами, відеокамерами. А найголовніше — всі переможці інтелектуальних змагань (64 учні) протягом року будуть щомісячно отримувати стипендії голови обласної державної адміністрації та голови обласної ради в розмірі стипендії студента-відмінника вищого навчального закладу ІV рівня акредитації.
Влада відзначила грамотами і нагородами й більше ста кращих педагогічних працівників та науковців — наставників обдарованих дітей.