Донецьк. На «Донбас-Арену» завезли майбутній газон. Зрілу траву, якій уже понад два роки, доставили у вигляді рулонів, котрі позавчора почали стелити.
Баскетбол. Тренер маріупольського «Азовмашу», литовський фахівець Рімас Гірскіс сказав, що може залишитися в команді і на наступний сезон. «Дайте мені відпочити два тижні. Я давно не бачив сім’ю. Я одержав офіційну пропозицію від Олександра Савчука продовжити роботу в «Азовмаші». Через два тижні я обов’язково повідомлю про своє рішення».
Названо номінантів сезону в українській баскетбольній Суперлізі. У складі шестиразових чемпіонів України відзначено двох спортовців. Діжон Томпсон став найкращим легким форвардом, а на позиції центрового не було рівних цього сезону Сергієві Ліщуку. Найкращим захисником визнано дебютанта Суперліги, гравця БК «Донецьк» Андреса Родрігеза. Його одноклубник Кріс Оуенс став переможцем у номінації «найкращий важкий форвард». В номінації «відкриття сезону» переміг Денис Лукашов із БК «Київ».
Футбол. Капітан пітерського «Зеніта» Анатолій Тимощук, який минулого тижня попрощався з уболівальниками команди, підписав контракт із мюнхенською «Баварією». Трансфер найближчим часом має затвердити Бундесліга. Угоду підписано на три роки з можливістю продовження ще на один сезон. У складі «Зеніта» 30-річний футболіст збірної України провів 99 матчів, у яких забив 18 м’ячів.
Київське «Динамо» і московський «Локомотив» домовилися про проведення контрольного матчу 4 липня. Він відбудеться в Австрії, де обидва клуби проводитимуть тренувальні збори.
Москва (Росія). Контрольний матч юнацьких збірних (гравці 1991 року народження). Росія — Україна. 2:3. Голи: Петраков, 72, Кулешов, 73 — Сидорчик, 32, Морозенко, 71, Овчинников, 78.
Мадрид (Іспанія). Новим тренером мадридського «Реала» став чилійський фахівець Мануель Пеллегрині, котрий протягом останніх п’яти сезонів очолював іспанський клуб «Вільярреал».
Лондон (Великобританія). Столичний клуб «Челсі» також отримав нового наставника — італійця Карло Анчелотті. Цей тренер добре відомий, бо багато років перебував біля керма «Мілана».
Легка атлетика. Чемпіонат світу, котрий відбудеться в Берліні з 15 по 23 серпня, транслюватимуть на 212 країн. Це абсолютний рекорд для цього виду спорту. Про це повідомив офіційний сайт Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій (ІAAF).