У переддень Міжнародного дня захисту дітей в Одесі на площі Дерев’янка (селище Таїрова) для маленьких мешканців Київського району було влаштовано свято під патронатом народного депутата Павла Унгуряна. На свято дитинства також запросили багатодітні родини з Малиновського району Одеси. Але головними на сцені були веселі клоуни Сеня і Тута, що провели для дітей безліч конкурсів, усі учасники яких одержали солодкі призи, а переможці — іграшки.

Відзначимо, що Павло Унгурян (БЮТ) відповідає за роботу з виборцями Київського і Малиновського районів Одеси й один із напрямів цієї роботи — допомога школам та інтернатам, дитячим садкам і дитячим будинкам, установлення та облаштування дитячих майданчиків.
Оскільки кожний із парламентаріїв обирає свої пріоритети в законотворчій діяльності, то для
П. Унгуряна ними стали закони, спрямовані на захист моралі і духовності, моральних основ суспільства і здорового способу життя, що дуже важливо для наших дітей і молоді. Зокрема, за його участі було підготовлено законопроекти, спрямовані на протидію розповсюдженню дитячої порнографії і боротьбу зі злочинами, скоєними з використанням телекомунікаційних мереж, у тому числі Інтернету, на заборону та обмеження продажу алкоголю і тютюнових виробів на територіях, що прилягають до дитсадків, шкіл, спортивних закладів, місць відпочинку, на закріплення за церквами прилеглої території.
Другий пріоритетний для П. Унгуряна як члена Комітету Верховної Ради з питань соціальної політики і праці напрям — це соціальний захист населення. Зокрема, за його активної участі було прийнято дуже актуальний закон про статус багатодітних родин.
На знімку: народний депутат Павло Унгурян на святі дитинства.
Фото Олега ВЛАДИМИРСЬКОГО.