В Івано-Франківському краєзнавчому музеї відкрито виставку архівних фотодокументів про Українську повстанську армію — «УПА. Історія нескорених». Тут близько 500 фотографій з архівних справ Галузевого державного архіву Служби безпеки України.
Для цього обласне Управління СБУ знайшло в своїх архівах та розсекретило документи про діяльність учасників національно-визвольного руху на теренах Прикарпаття. У експозиції виставки — кримінальні справи на членів ОУН та УПА, конфісковані у них колись документи, фотокартки, листівки. Відвідувачі можуть ознайомитися з ксерокопіями архівних документів щодо головнокомандувача УПА Романа Шухевича та його рідних, родичів провідника ОУН Степана Бандери, оригіналами бофонів УПА, друкованими виданнями тих часів.
— Кажуть, що ми воювали на боці німців, що ми колабораціоністи, але документи свідчать про інше, — каже голова Братства ОУН—УПА Карпатського краю Фотій Володимирський. — УПА доводилося воювати з двома тоталітарними режимами водночас. Ми розуміли, що не переможемо, але хотіли показати всьому світу, що Україна жива і бореться за свою незалежність.