Заступник Голови Верховної Ради України Микола Томенко переконаний, що несприйняття киянами команди Леоніда Черновецького дійшло критичної межі.

Згідно з опитуванням, яке проводило «Українське демократичне коло» 21—27 травня ц. р., переважна більшість киян (84,1%) не схвалює діяльність Леоніда Черновецького на посаді київського міського голови. Схвалюють же роботу чинного голови лише 7,5% опитаних. Понад чотири п’ятих киян (82,5%) дотримуються думки, що загалом усе, що відбувається на сьогоднішній день у Києві, йде в неправильному напрямі. Тільки 4,1% опитаних вважає, що все йде правильно. Якби зараз проводився референдум стосовно довіри Леоніду Черновецькому, то переважна більшість киян (84,8%) висловила б йому недовіру. І лише 7% киян висловили б довіру.
«Дослідження свідчить, що кияни наполегливо рекомендують керівництву держави звернути увагу на ситуацію в столиці України», — вважає заступник Голови Верховної Ради.
За словами М. Томенка, цілком очевидно, що таке несприйняття киянами нинішньої політики Леоніда Черновецького — це вже не рекомендація, це вимога жителів Києва, щоб центральна влада втрутилася в ситуацію у столиці.
Повна інформація про дослідження міститься на сайті http://polіtyka.іn.ua.
Прес-служба М. ТОМЕНКА.